Schoeisel

Gevavi, Planet Europe, Dunlop en Sixton Peak

Vakwinkel verkoopt klompen van het merk Gevavi. Gevavi werkt al meer dan 75 jaar vanuit de passie om mensen te voorzien van duurzaam en veilig schoeisel Gevavi gelooft dat goed schoeisel er voor zorgt dat u veilig en comfortbel kunt bewegen. Gevavi klompen zijn geschikt voor professionele situaties of privé gebruik, voor alle situaties hebben wij een oplossing. Vakwinkel biedt leren, houten en polyurethaan Gevavi klompen voor heren, dames en kinderen. Voor binnenshuis biedt Vakwinkel klompsloffen.

De veiligheidsschoenen die Vakwinkel aanbied zijn van het merk Planet Europe. Planet Europe is al meer dan 40 jaar actief in het ontwikkelen en produceren van veiligheidsschoenen. Dankzij een belangrijke uitbreiding van het assortiment van persoonlijke beschermingsmiddelen staat Planet Europe voor uw veiligheid van kop tot teen. Wij beschikken over producten die prijs/kwaliteit zijn afgestemd op ieders budget.

Zoekterm aanpassen

 

Dunlop laarzen

Meer dan 30 jaar onderzoek en technologie heeft zijn hoogtepunt bereikt in de ontwikkeling van de Purofort® materiaaltechnologie. Dit materiaal heeft uitzonderlijke eigenschappen en biedt opmerkelijke prestaties in elke omgeving. Dunlop gebruikt een uniek proces voor de productie van een materiaal dat licht, duurzaam, zacht en flexibel is en thermische isoleert tot -20°C, ideaal voor intensief professioneel gebruik. Purofort® gaat tot drie keer langer mee dan gewone PVC of rubberlaarzen en durft de strijd aan met elke gewone polyurethaan laars op het gebied van comfort, bescherming en duurzaamheid! Purofort® laarzen hebben de volgende voordelen:

  • Hoog comfort door licht gewicht
  • Hoge soepelheid en flexibiliteit van de schacht
  • Zeer bestendig tegen chemicaliën, bloed, olie, vet
  • Schokabsorberend om gewrichten te ondersteunen
  • Zeer goed bestand tegen slijtage

Tevens biedt Vakwinkel lederen veiligheidslaarzen van het merk Sixton Peak. Het merk Sixton Peak komt voort uit ruim 25jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie en de grote vakbekwaamheid zijn de lederen veiligheidslaarzen van Sixton Peak de beste in hun soort.

Werkschoenen veiligheidsnormering

In het Gevavi assortiment worden verschillende klassen aangemerkt volgens EN-345 normering. Hieronder treft u de specificaties aan rondom de diverse klassen.

SB - Schoenen voorzien van stalen neus en/of stalen plaat.
S1 - Schoenen voorzien van stalen neus, voor plaatsen waar geen vocht aanwezig is. Antistatich.
S1P - Gelijk aan S1, maar ook voorzien van stalen plaat. Antistatisch.
S2 - Schoenen,voorzien van stalen neus, voor vochtige arbeidsomstandigheden. Antistatisch.
S3 - Schoenen, voorzien van stalen neus en stalen plaat in de zool; tegen scherpe voorwerpen, geschikt voor vochtige omstandigheden. Er zijn alternatieven met een composiet neus en een kevlar zool beschikbaar. Antistatisch.

Facebook Twitter