Tuinhaarden: van vuurkorf tot terraskachel

Door: Tirza Geschreven op 14-06-2016

Ben je op zoek naar een terraskachel of vuurkorf voor die heerlijke zomeravonden? Bekijk dan ons aanbod tuinhaarden. Bestel veilig en snel in onze webshop!

Met het begin van de astronomische zomer voor de deur kun je vast niet wachten tot zich beter weer aandient. Het lijkt er nú even niet op, maar we hopen op een prachtige zomer. Zodat we nog lang buiten kunnen zitten, om heerlijk te genieten van die zwoele zomeravonden. En op wat voor manier kan dat beter dan met een van onze sierlijke tuinhaarden?

Authentieke tuinhaarden

Stel je voor: je zit gezellig in de tuin te kijken naar een knapperend vuurtje, met een hapje en een drankje en in het gezelschap van je beste vrienden. De avond is heerlijk zwoel, een perfecte afsluiting van een warme zomerdag. Creëer die sfeer op jouw eigen terras met een van onze authentieke tuinhaarden. We verkopen diverse modellen, gemaakt van gietijzer of gepoedercoat metaal.

Sfeer creëren kun je zélf

Het hangt helemaal af van de manier waarop jij je terras wilt inrichten. Wil je een gepoedercoate vuurkorf met of zonder bodemplaat? Of wil je een gietijzeren terraskachel? Wat dacht je van een hele rij vuurkorven langs een pad om een romantische sfeer te creëren op een feestje?

Een kleine impressie van ons aanbod:

·         Gepoedercoate vuurkorf

·         Gietijzeren terraskachel (150 cm)

·         Terraskachel obelisk

Naast een tuinhaard ook accessoires

Kies voor een vierkante vuurkorf of ga voor de meer traditionele ronde variant. Bestel een design terraskachel, die we zowel in obeliskvorm als in ronde vorm verkopen. Onze terraskachels worden geleverd met een handig deksel. Deze wordt bovenop de pijp bevestigd, tegen de regen.

Ben je naast een tuinhaard ook op zoek naar bijbehorende accessoires? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina Tuinhaarden. Onder accessoires verstaan we onder andere het volgende:

·         Haardgereedschap

·         Houtmanden

·         BBQ-gereedschap

Bestel veilig en snel in onze webshop

Heb je in onze collectie tuinhaarden een mooie gezien? Bestel deze dan direct. Dit kan veilig en snel in onze webshop. Vervolgens kun je de bestelling laten bezorgen of afhalen bij Vakwinkel.nl. Uiteraard is het hiervoor wel van belang om eerst een bestelling te plaatsen.

Nieuwsgierig naar het aanbod? Bekijk onze tuinhaarden meteen!

Facebook Twitter