Afrastering

Paarden afrastering

Vakwinkel bied u een ruim assortiment afrastering aan. De producten van Gallagher en Koltec worden al jarenlang ingezet als omheining voor paarden in weilanden. Deze merken Gallagher en Koltec staan voor hoge kwaliteit en degelijkheid. Ons assortiment bestaat uit: Gallagher en Koltec schrikdraadapparaten, Gallagher en Koltec Draad, Cord en Lint, Gallagher Isolatoren, Gallagher en Koltec Afrastering Toebehoren.

Afrastering kopen ?

Bent u opzoek naar een Gallagher schrikdraad apparaat? We hebben een breed assortiment van Gallagher. De Gallagher schrikdraad apparaten staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid, laag stroomverbruik en betrouwbaarheid. Ook hebben wij Gallagher Draad, Cord en lint in ons assortiment!

Deze geleiders kenmerken zich door een lage weerstand, en een lange levensduur. Door gebruik te maken van een schrikdraad met lage weerstand heeft u een minder krachtig Gallagher schrikdraad apparaat nodig!

Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook Gallagher Isolatoren en Gallagher Afrastering Toebehoren. Met Gallagher Isolatoren kan je voorkomen dat de stroom weglekt via de afrasteringpalen. Met alleen een schrikdraadapparaat, palen, isolatoren en schrikdraad ben je er nog niet. Hiervoor zijn professionele spullen nodig. Alles moet op een goede manier met elkaar worden verbonden zoals poortgrepen, draadspanners, lintverbinders en grondkabel.

Vakwinkel biedt uit deze artikelen een breed assortiment van Gallagher en Koltec. Wij bieden u hoge kwaliteit aan voor een lage prijs.

Afrastering kopen ? U kunt hier al uw afrastering toebehoren online bestellen

Zoekterm aanpassen

 

Koltec

Bent u op zoek naar een Koltec schrik apparaat? We hebben een ruim assortiment over Koltec afrastering. Diverse soorten Koltec schrikdraad apparaten. Met een Koltec schrikdraad apparaat is kwaliteit en degelijkheid gegarandeerd.

Koltec schrikdraad, Cord en lint van top kwaliteit is ook in ons assortiment! Deze geleiders van Koltec kenmerken zich door een lage weerstand, een lange levensduur en een goede zichtbaarheid. Door gebruik te maken van een lage weerstand heeft u een minder krachtige schrikdraad apparaat nodig!

Bent u op zoek naar Koltec afrastering toebehoren ? Met alleen een schrikdraadapparaat, palen, isolatoren en schrikdraad ben je er nog niet. Hiervoor zijn professionele spullen nodig. Alles moet op een goede manier met elkaar worden verbonden zoals poortgrepen, draadspanners, lintverbinders en grondkabels. Daarnaast biedt Koltec ook verschillende apparaten om te meten of uw afrastering goed werkt, zoals de Koltec Detector, de digitale voltmeter en de 5-traps Neon Spanningstester.

Koltec kopen? We hebben een breed assortiment Koltec van top kwaliteit! Bestel nu!

Facebook Twitter