Afleverinfo

iDEAL
iDEAL is de nieuwe methode voor online betalen. iDEAL is een ideale manier om u veilig en snel te laten betalen. U betaalt met iDEAL via de vertrouwde omgeving van internetbankieren van uw eigen bank. Omdat de betaling direct na goedkeuring is afgehandeld, gaat betalen aan Vakwinkel.nl voortaan erg eenvoudig en snel.
 
Gezamenlijk initiatief 
iDEAL is ontwikkeld door de Rabobank, ABN AMRO, ING Bank en Postbank en is met name geschikt voor bedragen vanaf € 10. Alle internetbankierende klanten van de deelnemende banken kunnen het gebruiken.

Hoe werkt het?
U kunt zien hoe iDEAL werkt, zonder dat u daarvoor hoeft in te loggen of te bestellen via iDEAL in de praktijk

Verwerkingssnelheid
Na elke betaling met iDEAL krijgt u een bevestiging per email die u eventueel kunt afdrukken. Indien u die bevestiging ontvangen heeft, is de verwerking van de betaling afgerond. Uw order bij Vakwinkel.nl wordt direct daarna in behandeling genomen.

Mislukte betaling
Indien uw betaling met iDEAL is mislukt, krijgt u daar direct melding van. Indien u inlogt op de website van Vakwinkel.nl, zult u zien dat het volledige factuurbedrag nog steeds open staat. Dat is het bewijs dat de betaling mislukt is.

Vervolgens kunt u het totaalbedrag van uw bestelling alsnog overmaken middels een eigen overschrijving naar 43.48.08.202 onder vermelding van uw ordernummer en uw postcode en huisnummer (b.v. 1234AB13a).
 

 
Bestelling afhalen

Natuurlijk kunt u ook uw besteling af komen halen bij Vakwinkel.nl.
Bij het afhalen kunt u zowel contant als met PIN betalen.

LET OP: Plaats altijd eerst uw bestelling via Vakwinkel.nl en kom uw besteling pas af halen zodra u daarvan bericht heeft gehad.

 

 
Betalen bij verzending

Indien u er voor kiest uw bestelling te laten versturen kunt u hierbij kiezen voor diverse betalingsmethoden. Naast betaling met iDEAL zoals hierboven beschreven kunt u uw bestelling ook rembours laten versturen. Hierbij betaald u het volledige factuurbedrag aan de postbode bij aflevering van het pakket. Tevens kunt u doormiddel van vooruitbetaling het verschuldigde bedrag voldoen.

Indien u kiest voor vooruitbetaling zal uw order pas worden verzonden als het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

 

 
Op rekening (bedrijven en vaste klanten)

Kopen op rekening is mogelijk bij Vakwinkel.nl.
Al onze vaste klanten kunnen hiervoor in aanmerking komen.

Wilt u hiervan gebruik gaan maken, stuur dan een mail naar info@vakwinkel.nl.
Alle goedgekeurde vaste klanten die gebruik kunnen maken van onze speciale 'vaste klanten website' kunnen standaard kiezen voor kopen op rekening bij het plaatsen van een order.

 

Facebook Twitter